Integritetspolicy

Förbehåll

Vi vet att du bryr dig om hur information om dig används och delas. Vi respekterar din integritet och vi är fast beslutna att rimliga åtgärder för att skydda personuppgifter som du kan dela med oss. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in och använder din information. Genom att besöka eller använda denna webbplats samtycker du till vår integritetspolicy. Vi kan ändra denna sekretesspolicy när som helst effektiv på dess inlägg. Din fortsatta användning av våra produkter innebär att du accepterar denna integritetspolicy och eventuella uppdateringar.

Vilken information samlar vi in ​​från dig?

Vi har bara tillgång till samla in information som du frivilligt ger oss via e-post eller annan direktkontakt från dig. Vi är de enda ägarna av information som samlats in om www.trxbands.se. Vi kommer inte att sälja eller hyra ut denna information till någon annan än vad som tillåts av politiken, eller uttryckligt tillstånd från dig.

Om du väljer att registrera dig hos oss och skapa en användarprofil du måste ange ditt namn, e-postadress och skapa ett lösenord. Dessutom har du möjlighet att tillhandahålla och / eller lagring av ytterligare information som anges på www.trxbands.se.

Gäst användare behöver bara ge så mycket information som är nödvändigt för att slutföra varje transaktion som de har inlett, inklusive en e-postadress, fakturering och leveransinformation. Men till skillnad från en registrerad användare som kan välja att ha leveransinformation lagras, gäst användarnas information sparas inte och kommer endast att användas i syfte att slutföra transaktionen som den tillhandahölls.

Vi kommer att använda webbläsare sessionsdata för att lagra din kundvagn samt din session medan du surfar på webbplatsen. Dina uppgifter sparas endast för den webbläsarsessionen. Men om du har loggat in som registrerad användare, då dina aktiviteter sparas av webbläsarsessionen och lagras på servern med ett sessions-ID.

Liksom många företag, övervakar vi användningen av webbplatsen genom att samla samlad information. Ingen personligt identifierbar information samlas in i denna process. Typiskt, sådan information omfattar kund demografi, trafikmönster, försäljning och webbplatsanvändning. Denna information används för våra kommersiella ändamål, bland annat för att förbättra användbarheten, prestanda och effektivitet av webbplatsen.

I vissa fall kan vi samla aggregerade data via cookies och liknande filer. Majoriteten av webbläsare accepterar cookies och liknande filer, men du kan vanligtvis ändra webbläsarens inställningar för att förhindra detta. Men om du gör det, vissa funktioner www.trxbands.se kan försämras eller förloras, särskilt eventuella plats anpassningsfunktioner.

Vi uppmuntrar dig att granska integritetspolicy publiceras på dessa (och alla) webbplatser för att lära sig om dessa platser politik och praxis med avseende på dina personuppgifter.

Hur är informationen som erhållits av oss används?

Oavsett om du besöker www.trxbands.se som gäst eller registrera dig som användare och skapa en profil, din information används för att tillhandahålla tjänsten eller transaktionen du begärde. Om du väljer att skapa ett användarnamn och profil, kan vi dessutom använda informationen för att kontakta dig för att påminna dig om produkter som finns kvar i din varukorg eller att få feedback produkt eller recensioner.

Vi kan dela din personliga information med auktoriserade tredje parter ombud eller underleverantörer för att tillhandahålla en efterfrågad tjänst eller transaktion. Till exempel, om vi behöver leverera något till dig, måste vi dela ditt namn och adress med ett rederi.

Alla kommentarer, status, uppdateringar, en, tweets, etc som du frivilligt delar kan visas på www.trxbands.se i rullningsfältet som visar aktivitet på våra sidor eller profiler.

Vi kan samla in och dela personligt identifierbar information när vi har en god tro att åtkomst, eller utlämnande av sådan information är skäligen nödvändig användning för att uppfylla tillämplig lag, regel, förordning, eller tvingande eller administrativ begäran upprätthålla våra tillämpliga Villkor tjänsten, inklusive utredning av potentiella överträdelser, upptäcka, förebygga eller adress bedrägeri, säkerhets- eller tekniska problem, eller skydda mot skada på rättigheter, egendom eller säkerhet Fitness Anywhere, våra användare eller allmänheten.

Vår användning av andra än av de skäl som anges ovan information om en opt-in basis. Detta innebär att du inte kommer att få meddelanden från oss om, till exempel, specialerbjudanden, nya produkter eller nya tjänster, om du inte har gett oss jakande tillstånd att ta emot sådana meddelanden.

Hur är Privacy Rights yngre användare behandlas?

Vi inte målet och är inte avsedda att locka barn under 13 år att vi inte medvetet in information från eller om barn under 13 år.

Hur dina uppgifter kan delas med annonsörer eller annan tredje part?

Vi tillhandahåller sådan information till våra dotterbolag och intressebolag som kan medföra tjänster hos oss eller för vår räkning. Vi kan också lämna sådan information till andra betrodda affärspartner till oss som bearbetar information på vår räkning. Vi kräver att dessa parter godkänner att behandla informationen utifrån våra instruktioner och i enlighet med de politiska och alla andra lämpliga sekretess och säkerhetsåtgärder. Vi kan dela icke-personlig, samlad information om kundernas demografi, trafikmönster, försäljning och webbplatsanvändning med våra partners, annonsörer eller sponsorer. Vi kan erbjuda vissa tjänster på eller i samarbete med andra webbplatser på Internet. Personligt identifierbar information som du lämnar till tredjeparts webbplatser kan skickas till oss så att vi kan leverera den begärda tjänsten. Vi behandlar sådan information i politiken. På samma sätt kan vi ge tillgång till program från tredje part, som prylar eller förlängningar, via vår hemsida. All information när du aktiverar en sådan tredje part ansökan behandlas i enlighet med policyn. All information som samlas in av en tredje part programleverantör styrs av deras integritetspolicy. Förutom vad som anges på andra ställen i försäkringsbrevet, kommer vi inte visar personligt identifierbar information om våra användare till någon tredje part utan ditt medgivande.

Hur är personlig information ändras eller tas bort?

Du kan kontakta oss när som helst begära något av följande: se 1) vad personlig information vi har om dig, om någon, 2) ändring eller korrigera någon personlig information vi har om dig, 3) har oss ta bort personligt identifierbar information vi har om dig, 4) uttrycka någon oro du har om vår användning av dina personuppgifter. Det är inte tekniskt möjligt att ändra eller ta bort varje förekomst av den information vi har om dig från våra system och data kan finnas kvar i outplånlig eller aggregerad form. Vi kan lagra uppgifter under en period i vår backup eller tillfälliga system. Vi kan också behålla en del information under längre perioder som krävs enligt lag, ett kontrakt eller revisionskrav.

Vad är vår säkerhet?

Vi lagrar dina personuppgifter på en säker server som är lösenordsskyddad och avskärmad från omvärlden genom en brandvägg. Vi har en politik som syftar till att så långt som möjligt, säkerhet och integritet all vår information, inklusive din personliga uppgifter. Vi är PCI-kompatibel för att ge ökat skydd för din betalningsinformation. Men inget system eller information som kan någonsin vara helt skyddade mot alla möjliga risker. Som ett resultat kan vi inte säkerställa eller garantera säkerheten eller integriteten för den information du lämnar till oss och därmed gör du det på egen risk.

Gör Vi uppfylla kraven i USA-EU och USA-schweiziska Safe Harbor Framework?

Ja. Vi respekt med USA-EU Safe Harbor Framework och USA-schweiziska Safe Harbor Framework som anges av det amerikanska handelsdepartementet angående insamling, användning och lagring av personuppgifter från EU-länder och Schweiz. Vi har intygat att det håller sig till Safe Harbor Principles of varsel, val, vidare överföring, säkerhet, dataintegritet, åtkomst och tillämpning.

Spårning

Det finns för tillfället inte svara på DNT signaler i webbläsare. Samtidigt som vi samlar in personuppgifter från dig som tidigare beskrivits i denna policy, samlar vi inte in personlig information från dig för att övervaka dina onlineaktiviteter över tredje parts webbplatser eller onlinetjänster (även känd som beteendebaserad reklam eller intressebaserad annonsering).