TRX FIT Suspension Trainer Köpa K-57-04

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgängligt: I lager

Översikt

TRX FIT är den lättaste, instegs Suspension Trainer, som kan sättas upp var som helst i mindre än 60 sekunder för en intensiv träning som kommer att få dig i fantastisk form snabbt.

Ordinarie pris 1 078,59 kr

Specialpris: 1 070,70 kr

TRX FIT Suspension Trainer Köpa K-57-04

More Views

TRX FIT Suspension Trainer F44504 innehåller allt du behöver för bättre styrka, kraft, uthållighet, flexibilitet och rörlighet.

Den levereras med följande utrustning:
- TRX FIT Suspension Trainer. TRX FIT är den nyaste och renaste TRX Suspension Trainer. Den patenterade designen inkluderar flera unika funktioner som är tillgängliga endast från TRX.
- Dörr Anchor. Dörren Anchor är ett vadderat block som ansluter till en slinga rem. Slip dörren Anchor över någon robust dörr, klipp på Suspension Trainer, och du är redo för din träning - hemma, på kontoret, eller ett hotellrum.
- Suspension Anchor. Den Suspension Anchor kan du hänga dina band av barer, stolpar, krokar - i stort sett allt du som tar din vikt. Clip på dina band och du är redo att träna.
- Inställning och använda video. Kom igång instruktioner för att komma igång, och lära sig tekniker för att öka eller minska utmaningen med TRX övningar.
- Mesh bärväska. Ta dina TRX Suspension Trainer band med dig, var som helst, i denna bekväma förvaringsväska .
- Träningspass affischen. TRX FIT levereras med två 20 minuters pass. Båda är hög intensitet och som syftar till att skapa styrka, snabbhet och smidighet och kan läggas ut varhelst du tränar.

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.


Skriv din egen recension

Du recenserar: TRX FIT Suspension Trainer Köpa K-57-04