Nöjdhetsgaranti

Vår Garanti

På TRX, vi står bakom våra produkter 100%. Det är därför vi ger allt vi säljer en 60-dagars, 100% pengarna-tillbaka, tillfredsställelse garanti och en 180-dagars begränsad utbytesgaranti i den osannolika händelsen av material eller tillverkningsfel.

 

Säker Betalning

Vår Secure Socket Layer (SSL) mjukvara är industristandard för säkerhet och bland de bästa mjukvaran som finns idag för säkra handelstransaktioner. Den krypterar ditt kreditkortsnummer så att den inte kan läsas när den färdas över Internet.

 

Integritetspolicy

Vi respekterar din integritet och strävar efter att skydda den. För mer information, se vår sekretesspolicy.

 

Återgå & Exchange Policy

Inlämnade kan beställningar inte annulleras eller återbetalas förrän du har fått din försändelse. Vi tillbaka allt vi säljer med en 60-dagars, 100% pengarna-tillbaka, tillfredsställelse garanti och en 180-dagars begränsad utbytesgaranti i den osannolika händelsen av defekter i produktens material eller tillverkning. Om du är missnöjd med din TRX produkt, skicka det tillbaka för ett utbyte eller en återbetalning. Observera: På grund av arten av våra Instant Video Nedladdningar, de är slutförsäljning och kan inte returneras. Returnera eller byta din TRX produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst. Fraktkostnader att returnera eller byta produkt är kundens ansvar.

 

Viktigt Meddelande:

1. Innan han återvände varor, kontakta oss först för att diskutera de frågor som du har.
2. Även om vi ge 100% problemfri återvändande, med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och funderingar klara innan du lägger din beställning.
3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten, måste original postkontor kvitto hållas göra anspråk på ersättning.